Вiддам своэ серце Iсусу на укр. яз

Любонька
Віддам своє серце Ісусу,
щоб зняв з нього грішний тягар;
лукавого знищив спокусу
улюблений Всесвіту Цар.

Хай в душу зневічену мОю
скоріше приходить Христос,
її обдарує любов"ю
й розтопить зневіри торос.

Спасителю мій Благодійний,
від суєтності урятуй;
думкИ всі недобрі віднині
у правильне русло спрямуй...

Мене не облиш у тривозі,
у розпачу і у страху;
на звивистій долі дорозі
не дай ме піддатись гріху.

Тобі лиш довіритись можу,
мій неперевершений Друг;
на милість надіючись Божу
рокІв своїх в"яжу ланцюг...


28/02/19/