Закохався Березень на укр. яз

Любонька
1
Готував каблучку Березень Весні,
Для освідчення складав звучнІ піснІ,
З перших квітів діадему виплітав,
Бо красуню до нестями покохав.

п/в:
Закохався Березень у Весну,
Стало хлопцю-лЕгеню не до сну.
Марив він про зустрічі світлу мить,
Аж вітрАми серденько стукотить.

2
Не могла Весна до Березня дійти,
Їй морозом Лютий перекрив мости.
Добре сонце пожаліло юнака
Й розлилАсь любові повінню ріка...

п/в:
Заховались промені у брунькАх,
Заспівав весняночку в небі птах.
Стрілися закохані в певний час,
Станули непрохані сніги враз.
Закохався Березень у ВеснУ,
Він її щороку жде лиш одну,
З райдужними зливами - в почуттях,
З іскрами щасливими - у очах...

(авторська пісня) 26/02/19/