Половинка

Виктор Худаков 4
   
Де, ти моя половинка,
Чи у місті, чи в селі?
Найдорожча в світі жінка,
Наймиліша на землі.
Знаю, що не запізнився,
Час кохання не настав.
Може сон такий приснився,
А раніше просто спав.

Є ще час, нам поряд бути,
Хоч і осінь у літах,
Та минуле не забути,
Але ти немов свята.
Хай у осінь завітає,
Знову молода весна,
А у серці розцвітає,
Ніжна квітка, чарівна.

Ми як ті вітрила в морі,
Світ великий, на біду,
Ясно світять з неба зорі,
Я свою земну знайду.
Доля насміхалась часто,
Ти для мене знов цвіти,
Бо обом потрібно щастя,
На землі своє знайти.