Кветка чырвонага колеру

Павел Вербицкий
Кветка чырвонага колеру,
Убачыя цяпер я цябе.
Кветка чырвонага колеру,
Ляпей ты ўсіх  на зямле.

Кветка чырвонага колеру,
Ніколі цябе не забуду.
Кветка чырвонага колеру,
З табою назаўсёды я буду.