Ма деза да хьа дош, йоазанхо

Аслан Куазо Ингушетия
Ма деза да хьа дош, йоазанхо,
Деза –
цу лоамара из тарх ва санна,
Ма зовне я хьа оаз, алархо,
Зовне –
сеццарча фаьрьгачоа  ва тарра.

Январь 2013 шу.