Хаьди

Аслан Куазо Ингушетия
Дади, Мади, Пади –
Я из ерриг Хаьди, –
Сатем шийца болаш,
ЧIоагIа дика йолаш.

Хоза хет из даьна,
Дукхаеза нанна,
Иштта – кхыболчарна
Я из езаенна.

Болар да цун тийна,
Йолаш санна кхийна:
Я из, хIаьта, тайна,
ЗIамиг таник санна.

Хургья цунах эздий
Йола йиIиг – Хаьди, –
Массанена йовзаш,
Массарашта езаш.

23 Апрель, 20I3 шу.