***

Грушенька Обыкновенная
Запитання без відповіді...


Які " претензії" до мене???
У Вас - розумних, нібито
Що я ще мудрістю пишаюсь
Якої в Вас і не було
Що я ще й досі при насназі
Ціную спогади життя!
Пока не пізно - поцікавтесь
Яке життя я прожила

Хіба, що вразить неможливо
Це ж Ви розумні, а не я..