хiд життя не помiняем

Вера Деревьянко
Я живу тут навпаки і не день а вже віки
Дні за днями пролітають

Що дарують те люди мають
Хід життя не поміняем
В почуттях себе купаєм
Негативу не минем
Що ми сіємо то те й пожнем