Не отпускай

Надежда Рубан
 Не  відпускай.

Ніжний  дотик  твоєї  руки,
Шовком  лягають  всі  зими,
Омолодженні  коханням  роки,
Віршами  на  душу  благими.

Проліском  воскресла  душа,
Потоками  розлилася  по  тілі,
Сіра  самотність  наша,
У  вирій  восени  відлетіла.

Хтось  там,  вгорі,  дуже   хотів,
Щоб  іскринка   тепла зажевріла,
Щоб  весну  пробудили  із  снів,
Щоб  лава  в  жилах  клекотіла.

Мені  місяць  вночі  шептав,
Що  вже  весна  розпустила  бруньки,
Щоб  в  нас  її  ніхто  не  вкрав,
Не  відпускай  моєї  руки...

Автор; Н.П.Рубан.