Плачу я, плачу

Клавдия Дмитрив
Плачу я,  плачу,надії не трачу,
Що  доля й мені усміхнеться колись.
Та,мабуть,до того, не раз ще заплачу.
Сльози рікою з очей вже лились.

Плачу я , плачу , надії не трачу,
Що щастя прийде, ой прийде в одну  мить.
Віру в це маю тверду і гарячу,
Що воно непомітно до мене  примчить.

Плачу я ,плачу, надії не трачу,
Що забуду про  біль у душі навіки.
І більше ніколи в житті не заплачу,
Й  недоля забуде до мене стежки.

Плачу я ,плачу ,надії не трачу,
Та я сподіваюсь , що минеться і це.
Вірю я в те ,що прожену  невдачу,
Й для всіх  негараздів замкну я кільце.
 
04.03.2019 р.