Там, десь далеко, що ми шукаемо?

Владимир Багарт
Там, десь далеко, що ми шукаємо?
Мабуть, все те, чого вдома не маємо
Хтось до душі підшукає роботу
Або любов там знайде і турботу

Хочеться краще щось рідного краю
Але не завжди там добре як в раю
Ось і блукаємо світом, в надії
Якось здійснити свої світлі мрії

З вірою ми живемо - все здійсниться
Хочемо спокою - він лише сниться
Видно, людська так влаштована доля
- Завжди шукати примарну ту волю