Для тех, кто знает английский

Татьяна Ивашина
It,s very difficult to have a look in future,
Весаuse the life is so unexpected,
And every hour  of it may be corrected
By forces you are not aquanted with.
It.s very difficult to have a look in future,
Because the  news from there may be unpleasant.
It.s better not to dream, but live in present,
And take the real life just as it is!


Перевод примерно такой:Сложно заглянуть в будущее, потому что жизнь непредсказуема.И все может измениться независимо от тебя какими-то обстоятельствами.Не стоит заглядывать в будущее, потому что новости для тебя могут оказаться не совсем приятными.Не мечтай и принимай жизнь такой, какая она есть!