Бруд

Кудревич Карина
Якби я знав,

Що холод твій так глибоко...

У шкірі.

А повінь не сховає бруд,

Що я зібрав по мірі

Усіх дванадцяти

Непрощених гріхів.

Якби я знав,

Що ліс, де ми втрачали

Кількість визначених днів,

За рік  для тебе зовсім застарів.

Обітниці спотворюють слова.

Та мова дій для тебе,

На привеликий жаль, нова.

05.03.2019