532 И ти тугуjеш? И ты печален?

Веселинка Стойкович
Веселинка Стојковић

Искрице

пролећни дани
а ми се растајемо
и ти тугујеш?


Препев са србског језика: Софија Измајлова

дни весенние
мы растаёмся
и ты печален?

Србија. Прохор Пчињски.
Фотографија: Веселинка Стојковић