Мориолла-це Марiчка

Екатерина Олен
Ти вся - сама-сама чарівність,
І ніжнiсть, як весняний квіт.
ВИ  довго йшли до милiй зустрічі,
Й будьте разом назавжди
Мориолла-це Марiчка,
Зведена на п`єдестал.
Вродлива, i  немає сумніву
Наповни коханням святковий бокал!