Чую в тишi я ангелiв спiв

Владимир Багарт
Чую в тиші я ангелів спів
Явно так, що вони ніби поруч
Розуміючи, я уві сні
Бачу Бога, від мене ліворуч

Значить я там де треба, тепер
Я прощений, гріхи всі забуті
Тільки бачу я крила химер
Страшні очі, та кігті зігнуті

Взагалі, непогана сон річ
На годинник дивлюся, ще рано
Ви допойте, що день змінить ніч
Пазурів не пускаючи в рани