Весна на карет заiхала в сад

Клавдия Дмитрив
Весна на кареті заїхала в сад,
Роздивляється все, хазяйнує.
У неї є безліч весняних принад,
І вже плани для себе будує.

Весна на кареті заїхала в сад,
Та й сміливо пройшлася по ньому.
Там має зробити усе на свій лад,
Й атмосферу створити знайому.

Весна на кареті заїхала в сад,
Роздивилась на все та й міркує.
Дерева й кущі оглядає підряд :
І одне із них дятел лікує.

Весна на кареті заїхала в сад,
Та й на землю вона поглядає.
Не чекає вона від когось порад,
І підсніжник уже виглядає.

Весна на кареті заїхала в сад,
Зупинила свій погляд на вишні.
Вітер віттям колише її невпопад,
Не забув він в саду й про черешні.

Весна на кареті заїхала в сад,
Та й в обійми свої його взяла.
Привітно схилився в саду виноград.
Цілий рік вона цього чекала.

02.03.2019 р.