Аёллар

Рахим Карим
Аёллар бўлмаса ба;ор келмайди,
Аёллар бўлмаса ёз ;ам бўлмайди.
Аёллар бўлмаса – куз аримайди,
Аёллар бўлмаса ;иш ;аримайди.

Аёллар бўлмаса муз ;отар юрак,
Аёллар бўлмаса ;утурар эркак.
Аёллар бўлмаса дунёда, бешак,
Эркаклар телбага айланса керак?!

Аёллар бўлмаса, му;аббат ;айда,
Аёллар бўлмаса бу ;аёт ;айда?
Дунёда яшашдан не наф, не фойда?
Аёллар бўлмаса бу ;ил;ат ;айда?

Дунёда бор бўлсин дилбар аёллар,
Дунёда бор бўлсин лобар аёллар!
Мен ;атто бир кун ;ам яшамас эдим,
Мен ;атто юз минг йил яшамас эдим,
Дунёда бўлмаса агар аёллар!