З 8-м Березня, Жiнки!

Игорь Журавлев 29
            Бажаєте знижку?
            Відправте СМС на номер 3961 і платіть менше!
                СМС від МТС

    Я - людина небагата,
    Дуже вдячний, еМТееС -
    Хоч якесь та в хаті свято!
    Ось від мене еСеМеС:

   -Менше - краще, дякуй боже,
    Та чомусь усі жінки
    Завжди хочуть більше й довше -
    В сексі, звісно, не дзвінки!

    Розмір - вічна суперечка:
    Городити досить тин,
    Сперечатись недоречно -
    Смак однаково один!

    Я кажу про смак… любові!
    Любі наші,  кожну з Вас
    Цілувати ми готові
    Палко завжди повсякчас!

    Бо кохаємо й бажаєм!
    Хоч які у Вас цицьки:
    З Святом Вас поздоровляєм -
    З Восьмим Березня, Жінки!