Материнське ремесло

Виктор Худаков 4
    
Вється річка тиха, тиха,
Спить за вербами село,
Ставить мама-лебедиха,
Лебедяток на крило.
Ще вони, слабкі та сірі,
Бють крилами по воді,
Цю науку в певній мірі,
Памятайте  молоді.

Розправляють, діти крила,
Над водою не дарма,
Що лебідка говорила,
Це спитає їх зима.
Дорогі для мами діти,
Поки стануть на крило,
Його нікуди подіти,
Материнське ремесло.

Полетять, птахи у вирій,
Міцно стануть на крило,
Дай їм Боже жити в мирі,
Повернутися в село.
Що поробиш? Це природа,
Богом створені всі ми,
Хай існує добра згода,
Між птахами і людьми.