Коханим Жiнкам!

Ярослав Дульцев 2
    "Коханим Жінкам!"

Кохані, любі, дорогі наші Жінки!
В душі у Вас весна завжди най буде.
Цінують Вас хай по життю чоловіки.
Жіноче щастя теж чекає Вас усюди.

Бажаєм щастя Вам на кожен день.
Аби були Ви жадані й кохані.
Щоб Вам співать хотілося пісень,
й Ви розціловані були чоловіками.

Ви у життя приносите життя,
без Вас чоловікам це не зробити.
Прийміть вітання наші й каяття.
Буваєм ми, як неслухняні діти.

Кохайте, розквітайте, як весняні квіти.
Навзаєм будьте Ви коханими самі.
Коли щасливі - щастя є куди подіти.
Діліться їм з чоловіками і дітьми.

Щасливі будьте навіть від того, що є.
Чоловіки Вас най цінують над усе.
Життя,  як квітку, Ви вирощуйте свое.
Весна Вам лиш найкраще принесе.

Нехай життя дарує щастя кожну мить,
добро, приємні враження, кохання.
Та Ваше серце радісно щемить,
і здійснюються мрії й сподівання.
   

   Ярослав Дульцев