Ота-му аббат

Рахим Карим
Ў;илларимга

Бир кун бирин яхши кўраман.
Иккинчисин эртаси - кўпро;.
Учинчисин дилдан суяман,
Учинчи кун бундан кучлиро;.

Такрорарланар ;ар кун шу ;олат,
Тугамайди сира бу навбат.
;ар бирига тилар ;ар кун бахт,
Шундай бўлар ота - му;аббат.