Женщины

Рахим Карим
Без женщин не пришла бы в мир весна,
Без женщин летом не блеснет роса.
Без женщин осень длится вечно – тьма,
Без женщин не закончится зима!

Без женщин превратится сердце в лед,
Без женщин крышу мужикам снесет.
На свете не было бы женщин коль,
С ума сошел бы в мире сильный пол.

Без женщин разве может быть любовь,
Без женщин разве может жизни соль?
Какой резон, чтоб жить на свете – боль,
Без женщин белый свет буквально ноль.

Да здравствуют Планеты женщины,
Да здравствуют конфетки- женщины.
На свете я не жил бы даже дня,
И лет сто тысяч не прожил бы зря,
Коль не было на свете женщины!!!

Women

Without women, spring would not have come to the world,
Without women in the summer dew does not flash.
Without women, autumn lasts forever - darkness,
Without women, winter will not end!

Without women, the heart will turn into ice,
Without women, the roof of the peasants demolished.
There would be no women in the world
Crazy in the world the stronger sex.

Without women, how can there be love,
Without women, how can salt live?
What is the reason to live in the world - the pain
Without women, white light is literally zero.

Long live the Planets of the woman,
Long live the candy-women.
I wouldn't even live a day in the world
And one hundred thousand years would not have lived in vain,
Kohl was not a woman in the world !!!