Все в твоих руках

Анжела Ангел Шкицкая
Не обирай того, що не твоє...
Відчути серцем - це ще не кохання.
Можливо, то є мрія та бажання,
Та тішся тим, у чому радість є.
Не обирай того, що не твоє.

Пройди все те, що доля нарікла.
Випробувань достатньо не буває.
Нехай душа постійно відчуває,
Що над тобою Господа рука.
Пройди все те, що доля нарікла.

Замислився? А все в твоїх руках.
І сонечко всміхається весною.
Як тінь, хай щастя ходить за тобою.
Є правда і в несказаних словах.
Замислився? А все в твоїх руках!