Рагуалдзаег

Татьяна Плити
Рхаеццае рагуалдзаег мае Ирмае.
Хур аербахъарм кодта заехх.
Аемае рухсдаеттаег тынтимае
Хъазы цин уаргае дзаебаех.

Заехх ысулаефыд йае фынтаей.
Батад урс хъаеццул бынтон.
Рацыд анауыли йае бынтаей.
Хаехтаей раивылди дон.

Сдардта малусаег йае урс саер.
Хурмае иууылдаер баеллынц.
Хъуысы заргае цъиуты уынаер-
"Уалдзаег,уалдзаег,"-хъаер каенынц.