Якби ти бачив, наш Кобзарю!

Ольга Иванова 49
До 205-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченко.

Якби ти бачив,наш Кобзарю,
що сталося з країною твоєю...
Оволодів панами збагачувальний жар
і знову кров і ворожнеча ллються течією!

Якби побачив ти,що робиться кругом!
Всі твої прагнення і думи знову актуальні...
Куди не озирнешся- руїни та разгром,
а люди України потопають у стражданні!

Якби хоч на хвилиночку почув,
як стогне твій Дніпро.
І плаче ліс,що вирубають так нещадно!
Про смерть свою ти б миттю позабув
і знову став боротися завзято і старанно!!!