Надихай

Алина Мозжерина
Коли ти йтимеш - зачекай.
Скажений подих на секунду затамуй.
А хочеш, щоб була, - тримай.
Впізнаєш близький серцю погляд - то відчуй.

Хто зна, чи ще зустрінеш у житті
зв'язок духовний, що цупкіший за канати.
По крихті назбираєш почуттів,
І іспит новий додаси до атестату.

На голос внутрішній реакція існує.
Відчув щось надзвичайне - то прекрасно, не ховай.
Коли ти йтимеш, обернись. Душа відчує.
Ти надихаєш, тож не зупиняйся - надихай!