Душа

Виктор Худаков 4
      
Чому болить, моя душа?
Скажи, мені будь ласка,
Бо , ти людина не чужа,
Живе у серці казка.
Ця казка дійсно, я і ти,
Кохання нота щира,
Нам допоможуть шлях знайти,
Любов, надія, віра.

Набридло жити в самоті,
Відкину, геть, вагання,
Потрібне бути у житті,
У кожному, кохання.
Кохання, справа, ця свята
І як, нам не радіти,
А полумя із уст в уста,
Уміє серце гріти.

Холодні квіти, на шибках,
Вже сонце розтопило,
Кохання, лиш в моїх руках,
На сполох серденько забило.
На нас подіяла весна
І котики вербові,
Розквітла квітка чарівна,
Надії, та любові.