пережито... все спожито...

Вера Деревьянко
Шоста ранку на світанку
на уколи медсестра
Будить мамку спозаранку
Нести сонного дитя
Наче мухи кволі
Діти
не бажаючи хворіти
Попки свої оголяють на уколи підставляють
Такий режим
Больничний друзі
В медицині в нашім крузі...