Куди ти зайдеш? на укр. яз

Любонька
На лЮдский рід лягла прокляття карма,
Як у багнюці, дУші - у гріхах,
Таких до Раю не беруть задАрма,
Світ біс тримає в чорних пазурах.

Змінитися не хочемо на краще,
Розгардіяш задовільняє нас.
Суспільство, аморальне та ледаще,
Зчерпало Божого терпцю запас.

Він катаклізмами попереджає,
Стараючися кару відтягнуть,
Та нас, безглуздих, це не зупиняє,
Бо ми обрали беззаконня путь.

Куди ти зАйдеш, люде нечестивий,
Зрікаючись заступництва Творця?!
Зроби Йому назустріч крок важливий,
Утерши сльози з Отчого Лиця...



22/01/17/