Любити

Ирина Галавина
Коли, мов пташка,
Серце затремтить,
Коли загубляться
i зор, i слух, i мова,
Ще й недостатньо
Нi повiтря, нi води,
Я зрозумiю -
Час настав любовi...
Я зрозумiю,
Що прийшла пора
Вiддати бiльш,
Нiж довелося пережити,
I що життя,
Кiнець кiнцем, не гра,
I нагорода
В тiм життi - любити...