ËÅ×Ó

Íàðãèç Êóðáàíîâà
"SANKI BIR YUXU"...
(Àâòîð ß -NARGIZ Ê. Ïåðåâîä ïåñíè Àíàñòàñèè  Ïîëî - "ËÅ×Ó"...).
                1.
Åzabli uzun yollar,
yenå azdirir måni,
Qålbimdåki gusså, qåm,
yenå yandirir måni,
Yolumu kåsså bulud,
onu kecib gålåråm,
Yuzumu sånå tutub,
gush tåk ushub gålåråm.
       NÅGARÅt:
Ucdum,....
Goylårå ucdum,
Sanki bir yuxu,
såninlå gorushdum.
Isit, gucagla meni,
Eshit qålbimi,
Vå ozunle apar måni,
Gollarinda apar måni...
                2.
Kåsh ki bu shirin royå,
Gozål gercåk olaydi,
Catib sånin gålbine,
hår àzana dolaydim,
Gåzdiyim bu yollarda,
såni gorå bilåydim,
Isinib gucaginda,
Uråyinå giråydim...
NÅGARÀT : (tåkrar).
                3.
Gunåsh tåk ishiq sactin,
Esq alovu oyatdin,
Yarali qålbimå
sån umid yeri saldin.
Xåyallarina dalib,
Uråyinå yol tapib,
Belåcå såninlå
Yenå koyå uchaydim...
         NÅGARÀT:
Yenå mån uchdum,
Goylårå uchdum,
Sanki bir yuxu,
Såninlå gorushdum,
Isit, gucagla måni,
Xåstå qålbimi,
Vå ozunlå apar måni,
Gollarinda apar måni,
Apar måni....
Íàðãèç Êóðáàíîâà