Г дний претендент майже класика

Петр Голубков
Напів-мілорд, напів-купець,
Напів-мудрець, напів-невіглас,
Напів-негідник, є чутки в нас,
Що стане повним під кінець.
-------------------------------------
* см:

Полу-милорд, полу-купец,
Полу-мудрец, полу-невежда,
Полу-подлец, но есть надежда,
Что будет полным наконец.

(А.С.Пушкин, 1824)