Музика

Светлана Ганоцкая
Співає музика твоя-це я,це я.
А  їй душа - я знаю, знаю!
Лети зі мной любов моя.
Я покажу тобі принади раю.
Кохання ніжних два крила,
нас піднесуть до самих зір.
У сонячнім промінні нам летіти.
До ніг твоїх складу світи.
Душа співає - поруч ти.
В мелодії я розчиняюсь,
І поринаю в синю глибину,
і воскресаю у сонатах квітів.
Тримай же міцно у своїх руках.
Не відпускай нізащо, в цьому
світі!
Нам Всесвіт сипле зорі із небес
ти  їх збираєш у свої долоні.
І на землі  вже місця нам нема,
ми загубилися в любові.
І музики звучать п'янкі біти.
А серце мовить - я це ти.
Любов моя -я у твоїм полоні!