невербальне

Александр Ярошевский
ми тіні в спальнях
лоджіях вітальнях
а в потягах трамваїв поготів
й роки вивозять наші тіні в невербальне
де зайві вже і сенс і натяк слів

і тіні ті хто бачить а хто ні
із тих чиї силветки у вікні
щільніші тіні
так життя і плине й мине

тільки тіней

невербальний
ледь чутний шелест
шепіт зойк астральний
долине чи здалося не долине

і знову - милостивий бог! -
                дитина!
малесенька цупка людська істота

не тінь
жива цікава

- тату! хто там?