Суботнiй ранок

Ангелина Верхогляд
Не поспішати... в дрімоті лежати
Дотиком легким тебе мережати
В теплі обійми щільніш загортатись,
Знов засинати й крізь сон посміхатись.
В шию цілунок,сніданок і кава
Погляду ніжність й розмова цікава ...
Тихе, як ранок, просте і тендітне
Щастя в дрібницях таке непомітне.

29.09.2018