Семiнар i цицьки

Василий Дубина
Жарт

Ми прийшли на семінар
Розуму набратись,
Там людей...як на пожар,
Стали роздивлятись.

Троє нас. Ми стоїмо,
Дивимось навкруги,
Недалечко проти нас
Стали три подруги.

Подививсь я на одну,
Почув її голосок,
Стан і ніжки так чудові,
Й по-о-о-вна пазуха цицьок.

Я промовив: - От так, Да!
Є чим вихилятись,
Цицьки ж кілограм по п'ять,
От би повалятись!

Ось заходимо до залу,
В крісла всі сідаєм,
А ОТА стоїть навпроти
Й чогось дожидає.

Так цицьками гарно крутить -
Нене ж моя, нене!
А тоді пливе, пливе
Й сіла біля мене.

Вона в кофті голубій,
І в туфлях модерних.
Скільки ж буде молока
В тих цицьках відерних?!

Ми на тому семінарі
Розуму набрались:
Стан і ніжки, та ще цицьки
В голові зостались.

Виставляю без правки, як написано в 1966 році.