Яблучний вiтер

Поэт Закарпатья Василий Галас
Яблучні роси.
Яблучний рік.
Ще його квітень
нам передрік.
Яблучне  майво.
Яблук луна.
Яблучний вітер
нам долина.
Яблучно лунить
яблукопад.
Яблучне - серце
в грудях Карпат.

Березень 2019