Сеецца дожджык вясеннi...

Юрий Боровицкий
***
Сеецца дожджык вясенні
Бэжавы – на зямлю.
Дожджык з ружовым адценнем
Сеецца на раллю.
Дожджык вясенні спакойны.
Лес умываецца хвойны.
Раптам той дожджык мацнее.
Вечар вясенні цямнее.
Сеецца дожджык вясенні –
Бэжавы з цёмным адценнем…

16. 03. 2019 г.