Синiй блюз

Светлана Ганоцкая
Тихо над містом плив синій вечір.
Падав серпанком,ніжним,на плечі.
Зорі, над нами,тихо сміялись,
Слухали блюз і цілувались.
В п,яному місті,в синім раю.

Нііч і кохання,зорі і місто
Сяйво реклам,щастя туман.
Вечір надії. Ранок прощання.
І ніжний блюз,що нас єднав.

Я танцювала білий свій танець.
В місячнім сяйві ми попрощались.
Тихо, об берег,билася хвиля.
Ти мій коханний - я твоя мила.
І ніжний блюз, ніс нас  на крилах.

Знов,вечір спустить свої вітрила
І містом синя пісня полине.
Де те кохання....де тії крила.
Тихе зітхання... втрачені мрії.
А блюз чарує, дає комусь  крила.