Не про всiх

Светлана Щербанюк
Поетичні рядки
То є вірші,
То є складені в риму слова
Про кохання,
Ненависть,
Звитягу,
Про великі
Й маленькі дива.
Про історію
Та про культуру,
Що наснилось,
Чого не було,
Про що мріють,
Що трапилось вдома,
Про минуле,
Яке загуло.
Про містичні міста,
Рідні села,
Про планети,
Комети,
Зірки.
Поцілунки,
Усмішки,
Дуелі,
Про роботу
Та п'яні бійки.
Про природу:
Моря, ліси, гори,
Про річки і поля, і сади
Хтось собі це загарбати хоче,
Пише хтось,
Що він проти війни.
У віршах цих всього є потроху,
Є в них "сіль",
Вистачає "вина",
Запевняють, що це в них від Бога.
Та ЙОГО там,
Й любові нема.