no

Анастасия Спивак
no pain no gain
no-roomsday is a day
when you don’t find enough room
for your pretty rotten body
when you are mr and mrs nobody
like a knave with two heads
like an intersex with two black and white truths
self-care like self-harm
I have been meditating today
thanks i feel worse
i feel myself
it’s my nightly game for black deep sleeping
i feel no gain
i feel pain
I’m painting “n”
I’m painting “o”
I’m panting