***

Виталий Сергеевич Гончаров
Замість сил -
Тече вода.
Замість серця -
Камінь.


Покохались
Ми з тобою.
Покохались
Щиро!


Цвіт черешні
Під вікном,
А в гаях -
Тополі!


Як мені
Тебе знайти?
Як спіймати
Долю?