Навколо якось тихо стало

Владимир Багарт
Навколо якось тихо стало
І друзів, щось я бачу мало
Що в тій щемливої порожнечі
Були зі мною і, до речі

Ніколи смутку не давали
Здолати нас і в серці мали
Найкращі почуття до мене
Хоча, бували різні сцени

І сперечалися бувало
Шкода, що друзів стало мало
І більше, ніж було не стане
Шкода, що все так швидко тане.