Вийду вранц! в поле

Алексей Кириченко 11
ВИЙДУ ВРАНЦІ В ПОЛЕ.

Вийду вранці в поле подивитись,
Як проснулась від зими весна.
Вже земля змогла води напитись,
Зацвіла калина край села.
Стежка повела мене по полю,
Де червоні маки розцвіли.
Здалека дивлюсь я на тополю,
На якій гілля уже сухі.

Приспів:
Радість і печалі поле зберігає
Високо співають жайвори.
Вітерець червоні маки колихає,
Тільки так буває по весні.

Промінь Сонця землю прогріває,
Файно весну цвітом молодить.
Як віночком квіти одягає,
Райдуга що полем серебрить.
Мабудь я ввійшов в своє дитинство,
Радість не обмежена моя.
Тільки вже нема в тополі листя,
Бо по віку доля їй одна.
Приспів:
Мабудь я ввійшов в своє дитинство,
Молодість і юність тут пройшла.
Жайворів лунає в небі пісня,
Радість не обмежена моя.
9 вересня 2013 року.