протяг... на укр. яз

Любонька
Протяг...
Без тебе у житті моЇм -
Протяг.
Кохання почуття - без змін -
Потяг...
Шалений потяг серце знов
Чує,
У нім любов ще й досі
Вібрує...
ГУби
Шепочуть наяву і в сні:
Любий,
Цілунком тугу розжени.
ЗрУби
Лишились від дерев надій
Світлих.
Ти дИхання крадій -
Вдих-видих.
Миті...
Чекаю зустрічі лише
Миті.
Зв'язали нас невидимі
Ниті.
Вірю...
Кохання нас не обмине -
Вірю!
Про наше щастя неземне
Мрію...
Чи доля бУде "за", а чи -
"Проти"?..
Наскрізний нині у душІ -   
Протяг...               

17/03/19/