Юллар...

Динара Мухамаева
Юллар...

Динара Мухамаева - Шакирова

Барасы жиренэ барыр очен
Тигез асфальт, кин юллар.
Торле якка тармак- тармак булып
Еракларга алар сузылган.

Торле хэллэр була юлларда,
Йоресен барда хэвеф -хэтэрсез.
"Юл газабы -гур газабы!"- дилэр,
Кайвакытта юллар рэхимсез.

Юллар белэн юллар арасы ,
Юллар бэйли кеше язмышын.
"Хозер Ильяс" юлдаш булсын хэрчак,
Хэркемнен дэ юлы ун булсын.