Геть смуток!

Александр Шевченко 62
Минуле душу не зігріє,
Коли у ній лишився смуток,
Якщо вона про щастя мріє -
Для неї в тому порятунок...

Забути важко назабутнє,
Та мить життя іще триває,
Може здарує у майбутнім -
Вам щастя, що давно чекає...

17-03-19.