Розцвiв шафран

Елена Михайловна Егорова
На Закарпатті розцвів шафран,
А на душі -  чуття мрій швидко,
Казково діє на серця стан
Тим чароїтом чудова квітка

З магічним дивом весь кругозір,-
Під світлим ніжним промінням неба,
Що манить птахів, чарує зір,
Згори дарує блакить від себе…

Тож у природі весняний зліт
Вже чуйно будить красу незгасну,
Безмежно славить квітучий світ
І веселковість буття прекрасну

Бо гарний вісник краси – шафран
Віщує ніжно палке кохання,
До себе манить, як океан,
Де мрій майбутність, життєвість рання…
17.03.2019р.