Випадок в метро

Леонид Ружинский
Вагітна, вже дев"ятий місяць "на сносях",
До юнака підходить, що сидить вальяжно,
Навушниками в трансі ловить музику уважно.
Вона його коліно сумкою легенько "бах",
Показує на перспективу пальчиком своїм,
Мовляв, потрібно звільнить місце обом "їм".
В очах у хлопця непорозуміння, жах,
Знесло, як кажуть, дах йому неначе.
Він крикнув : - "Це не я! Вас я уперше бачу!"